Årets medlemsaften 2017

DSC_0144

Den 2. februar arrangerte vi medlemsaften for påfyll, fellesskap og kontakt med medlemmene våre. Temaet denne gangen var «Skyldfri sone» med Anniken Poulssen Beer.

Det kom over 20 deltakere, både medlemmer og ikke-medlemmer, så vi hadde fullt hus i lokalene til Zen House. Vi startet med pizza og fellesskap rundt bordene og praten gikk livlig blant kjente og ukjente.
Anniken fortsatte med litt teori om verktøyet «Skyldfri sone» som består av to brett, billedkort med følelser og behov og to brikker. Kort fortalt legger begge deltakerne ut følelseskort og behovskortpå hvert sitt brett for å beskrive sin egen opplevelse av en situasjon og så er utvekslingen i gang.
Det ble en god blanding av teori, eksempler og praktiske øvelser. Siden verktøyet kan brukes på forskjellige måter fikk deltakerne prøvd og testet flere alternativer. Det var gøy å observere deltakernes engasjement og samarbeid i de forskjellige øvelsene.
I løpet av kvelden fortalte jeg kort om IVK Norge og hvordan vi jobber for å spre IVK, i tillegg til våre aktiviteter utover våren. Jeg verdsetter møter mellom mennesker og liker å treffe medlemmene og hadde sett frem til denne kvelden. Det å treffe alle sammen og høre om deres hverdag og hvordan de implementerer IVK, hva de brenner for og ser for seg fremover, ja jeg nøt virkelig denne kvelden.
Vi fikk tilbakemeldinger om at deltakere opplevde verktøyet som nyttig og meningsfullt og at kvelden hadde vært lærerik og hyggelig. Flere ga også uttrykk for at en slik kveld er en fin arena til å møtes for å utveksle erfaringer og knytte kontakter. Vi er fornøyd med kvelden og ser frem til videre kontakt med medlemmene.
Brit Magnell medlemskoordinator