Ditt bidrag kan bety mer enn du aner!

En hilsen fra medlemskoordinator Brit Magnell:

Første gangen jeg tok kontakt med styret i IVK Norge, var da jeg sendte dem et svar på et spørsmål de hadde stilt alle medlemmene.  Styret ønsket innspill på valg av logo. Vov, vi som medlemmer ble spurt om deltakelse og bidrag. Jeg kunne komme med mine meninger og være med på å påvirke beslutninger i IVK Norge! Det var en fantastisk opplevelse. Jeg var så inspirert og gledet meg over arbeidet, og det gikk plutselig opp for meg at mine tilbakemeldinger betød noe for styret og organisasjonen IVK Norge.

 

Nå sitter jeg selv i styret og ønsker kontakt med deg som medlem, for å høre om dine tanker og meninger i forhold til læring innen IVK og veien videre for IVK Norge.

Jeg har laget fire spørsmål og kanskje du er blitt inspirert til å bridra med dine tilbakemeldinger?

 

mms_img14363806491

 

Spørsmål:

1. Er det noe du ønsker IVK Norge kan bidra med i din læring av IVK?

2. Ser du et område/en arena, hvor IVK Norge kan gjøre lurt i å delta?

3. Er det noe du som medlem savner?

4. Hva som helst?

Svar/tilbakemeldinger kan sendes til brit@ivk.no

Takk for ditt bidrag 🙂

Hilsen Brit