Julehilsen

IVK 2017

Nok et år går mot slutten. 2017 har vært et begivelsesrikt år for IVK Norge. Det hele startet med en lærerik vårsamling med Carl Plesner som holdt kurs i konflikthåndtering. På årsmøtet samme helg, ble det valgt inn to nye styremedlemmer; Øyvind Sandve og Gert Ceville-Danielsen. Senere i sommer var IVK Norge nok en gang representert under Arendalsuka med foredrag og workshop. Videre kan vi nevne kronikken til Gert Ceville-Danielsen på NRK sin side «Ytring», stand på Karl Johan og på Østlands lærerstevne, foredrag på Litteraturhuset, samt to medlemsaftener i høst.

Flere ivk-medlemmer har også i år holdt kurs og foredrag, og nye øvegrupper har blitt til. En gjeng ivk-ere har startet sertifiseringsprosessen i år, mens Gert Ceville-Danielsen er akkurat ferdig med sin. Som du skjønner så er det et yrende liv i ivk-miljøet. Vi er kanskje ikke så store (enda), men det mangler ikke av iver og motivasjon!

Tusen takk til alle våre medlemmer som har støttet oss i år. Vi håper du blir med oss videre i 2018, og at du har lyst til å bidra til at IVK Norge blir kjent av flere.

Tusen takk til alle som praktiserer IVK i hverdagen og deltar på kurs, og på denne måten gjør en innsats. Takk også til alle dere som sender inn tilbakemeldinger, forslag og ønsker. Det betyr mye for oss i styret å kjenne på kontakten med både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem.

Styret i IVK Norge ønsker deg og dine en fredelig Jul, og et godt nytt år!

Axel Bojer, Brit Magnell, Gert Ceville-Danielsen, Sandra Schmid og Øyvind Sandve.