Samlinger

IVK Norge organiserer to samlinger årlig for å styrke fellesskapet, lære fra og med hverandre, og for å realisere felles ideer.

Smilende mennesker ligger på gresset


Oslo, våren 2016
Notodden høsten 2013
Sandvika våren 2013
Notodden høsten 2012
Sørmarka høsten 2011
Rosendal våren 2011
Oslo høsten 2010
Rosendal våren 2010

Geilo høsten 2009

Denne gongen var det seks personar som fann vegen til IVK-samling. Vi konsentrerte arbeidet om ny nettside. Dei frammøtte var: Brit Helen Hauan, Marie Rørvik, Bjarte Bjørsvik, Klaus Melf, Berit Varden og Nina Morlandstø.

Glesvær våren 2009

Dette blei ei innhaldsrik samling, der deltakarane sjølve sto for ulike programpostar. Det vart ei kort innføring for dei som var heilt nye for IVK, nokon fekk arbeida seg gjennom eigne prosessar, mellom anna då Annie Lindgren gav innføring i treningsmaterialet «Dansegolvet».

På denne samlinga ble foreningens vedtekter vedtatt.

Bjarte Bjørsvik ble godkjent som vår leder for 1 år. Marie Rørvik ble valgt som sekretær for 2 år, og Klaus Melf fortsetter som kasserer i 1 år.

Bastøy høsten 2007

Norsk IVK Sirkel ble til på Bastøy Fyr:
I helgen 19–21 oktober 2007 var IVK entusiaster samlet for å inspirere hverandre til fremgang i vårt arbeide med å gjøre IVK anerkjent i Norge. Det ble sendt ut invitasjon til alle på kontaktlista vår. De fremmøtte samlet seg i toppen av fyret.
Det ble enighet om å ha en ikke-hierarkisk struktur på vår sirkel og at avgjørelser vil skje etter sosiokratisk metode. Alle IVK-interesserte kan delta i arbeidet.