Gert Ceville-Danielsen

gert-empathos-partners

Leder i IVK Norge fra 2018.

Sekretær i IVK Norge fra 2017 til 2018.
Leder i IVK Østlandet fra 2017 til 2017 (lagt ned driften).

Kontaktinformasjon: gert@ivk.no, Mobil: 93 95 28 10.

Bor i Nannestad/Oslo/Brasil.

 

 

 

 

 

Jeg har en bachelorgrad i internasjonale forhold og spansk og en mastergrad i internasjonale forhold, fred og konfliktløsning. Jeg jobbet for FNs utviklingsprogram i åtte år (i Sør-Afrika, Panama, Jemen, Egypt, Norge og Honduras) og for UN Volunteers i to år (i Tyskland) før jeg begynte som daglig leder og rådgiver i mitt eget firma, Empathos Partners. I Empathos Partners holder jeg kurs og foredrag i empatisk kommunikasjon og konflikthåndtering (fysisk og på Skype) og jeg bidrar med møteledelse og som konferansier. I tillegg tilbyr jeg tjenester innen internasjonal utvikling og prosjektstyring. Tidligere har jeg arbeidet som menneskerettighetsobservatør i Guatemala, som koordinator for konflikthåndtering i Colombia, som juniorforeleser i fredsstudier i Sør-Afrika og som koordinator for Tusenårsmålkampanjen i Norge.

Jeg ble først kjent med IVK i 2002 gjennom arbeidet mitt hos Senter for fredsbygging og konflikthåndtering og ble kjent med Marshall i Brasil i 2005. Da begynte jeg også med sertifiseringsprosessen, men la den litt på hyllen da jeg begynte å arbeide for FN i 2006. Fram til 2017 holdt jeg likevel kurs og øvegrupper i Argentina, Panama, Jemen og Tyskland og jeg deltok i en øvegruppe i Oslo. Jeg har mer enn 30 dager med CNVC-sertifiserte trenere og reflekterer rundt IVK på bloggen min www.empathy.blog

Jeg er veldig glad for å kunne bidra til IVK Norge og spre dette inspirerende konseptet og levesettet i Norge og ellers i verden – spesielt i Latin-Amerika.