Øyvind Sandve

Øyvind

 

Markedsansvarlig i IVK Norge siden april 2017 til d.d..
Kontaktinformasjon: oyvind@ivk.no mobil 916 520 16

Bor i Oslo, gift og to barn.

Jeg er utdannet statsviter, med en bachelor i politikk fra Bergen og Berlin, og en master i politisk økonomi og konfliktdynamikk fra Sør-Afrika, med et fokus på konflikter i Afrika, sør for Sahara. Jeg skrev masteroppgaver om etniske militante grupper i Nigeria, og hvordan deres bruk av vold kan sees som legitim i en kamp for demokrati, i en søken etter rettferdighet. Etter mange jobber i mange bransjer har jeg nå endt opp i Oslo-skolen, der jeg jobber med ungdom som står i fare for å droppe ut. Jeg bruker IVK daglig i samtaler med elevene, og synes det er essensielt i mitt arbeide med mennesker. Jeg ønsker å inkorporere IVK enda mer i jobben jeg gjør gjennom å være med  gjøre IVK Norge større i Norge.

I 2013 ble jeg nærmest tvunget til å lese Marshall Rosenbergs hovedverk av min kone, da vi slet med kommunikasjonen i forholdet. Det ble et vendepunkt for oss, og livet har blomstret siden. Selv om jeg har predikert IVK de siste 4 årene har jeg ikke vært aktiv i IVK Norge, men har store planer nå, for å løfte IVK opp og frem og er nå sertifiseringkandidat for å bli sertifisert trener. 

Mitt bidrag inn i styret vil være på det kreative og strategiske og på arrangementbiten. Jeg har jobbet mye med strategiutvikling og merkevarebygging i det private, og håper å kunne komme med noen lure triks for å spre IVK til mange flere mennesker, og drømmen er at IVK blir en del av skolens læreplan, slik at neste generasjon i fremtiden vil se på IVK som en selvfølge.

Trives godt i den åndelige sfæren og liker meditasjon og yoga, og fasineres av buddhismen og hinduismen. Ønsker å lære mer om broen mellom IVK og åndelig praksis.