Susann Angell

Styremedlem fra juni 2019.

Kontaktinformasjon: susann(A)ivk.no
Mobil: 9384 22 22

Bor i Sandefjord.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til daglig jobber jeg som ungdomskoordinator og prosjektleder for etableringen av et nytt ungdomshus (Fellesverket) i Sandefjord Røde Kors. Jeg jobber også som frivillig instruktør i Gatemegling, og er leder for denne aktiviteten i Sandefjord.

Ved siden av jobben i Røde Kors, har jeg mitt eget foretak hvor jeg holder litt kurs, workshops og foredrag i blant annet konflikthåndtering og megling. Jeg ønsker å starte et sertifiseringsløp med CNVC og er inne i en skole i Sandefjord med et pilotprosjekt der jeg holder kurs for både elever og lærere. Jeg holder også kurs i skolen med Gatemegling på frivillig basis. I tillegg til å jobbe med ungdom, elever og lærere, er jeg opptatt av å hjelpe og støtte tenåringsforeldre. Det gjør jeg blant annet som leder i Foreldrenettverket 13 + i Sandefjord.

Jeg ble introdusert for IVK Norge via en kollega i Gatemegling i 2017, og har siden vært på to helgekurs med IVK Norge. Å være med å løfte frem IVK Norge som en seriøs, faglig sterk og samfunnsnyttig organisasjon, er et sterkt ønske hos meg. Spesielt viktig er dette inn mot skolene nå som livsmestring er på full fart inn i læreplanene.