Øvegruppe i Ski

Øvegruppe 10 ganger april til oktober

EMPATI OG SELVEMPATI

En anledning til å fordype seg i IVK i hverdagen.

En veiledet øvegruppe, ca hver 14. dag, der du møter andre som også ønsker å bli mer kjent med seg selv og bli bedre til å lytte til andre, særlig når det er utfordrende.

Nå kan du trene på denne kommunikasjonsformen i hverdagen og over tid. Det er lett å falle tilbake til gamle vaner, her blir det en mulighet for påfyll jevnlig.

En av de gjennomgående øvelsene vil bli «Dyader» – en parvis meditasjon med ord. Dette har blitt min absolutte favorittpraksis, den gir både dyp innsikt og en sterk følelse av tilhørighet.

Vi vil også bruke Skyldfri Sone® – et pedagogisk verktøy for empatisk kommunikasjon og konflikthåndtering.

Det går fint å bli med uten forhåndskunnskaper. I så fall vil jeg be deg lese mer om hva IVK er på www.ivk.no og se noen videoer med Marshall B Rosenberg på Youtube, før oppstart.

Øvegruppen holdes hjemme i stua mi, med inntil 10 personer i gruppa. Det er lagt tilrette for kurs og likevel en hjemmekoselig atmosfære. jeg serverer te og kaffe. Det kan forekomme spor av katt i kursrommet.

Adresse: Idrettsveien 45 B, 1400 Ski.

Tider: 10 mandager kl 18-20.30 følgende datoer: 9.4., 23.4., 7.5., 28.5., 11.6., 27.8., 10.9., 24.9., 8.10., 22.10. Det vil bli forlenget videre ved behov.

Du melder deg på hele rekken, men bestemmer selvsagt selv hvor mange ganger du vil komme.

Pris: kr 2300 for alle gangene, kr 2100 for medlemmer av IVK Norge

Du bekrefter påmeldingen din ved å betale her.

Noe du lurer på? anniken@inspiratogg.com eller 97779171

Hvordan komme dit: tog til Ski, linjene L2, L21 og L22, det er ca 15 min å gå fra stasjonen. Kjøre bil, ca 30 min fra Oslo, Askim og Moss. Parkeringsplass ved idrettsanlegget er uten avgift etter kl 15, ca 400 m å gå.

IMG_3147

Kursleder er Anniken Poulsson Beer, f. 1963. Hun er utdannet barnehagelærer og dramapedagog. Hun har arbeidet som pedagog og leder siden midten på 80tallet. Anniken har utdanning innenfor coaching og seminarledelse,og har holdt kurs og foredrag i over 20 år. Hun ble sertifisert trener hos CNVC (Center for Nonviolent Communication) i 2012, som den første i Norge. Anniken holder kurs, foredrag og gir veiledning i sjiraffspråket over hele verden. Hun er i dag ansatt som fagdirektør for empatisk kommunikasjon i Inspirato Group Global.