Sandra Schmid

Sandra Schmid

Sekretær fra april 2016 til april 2017.  Nettredaktør siden april 2016.

Kontaktinformasjon:  sandra@ivk.no

Jeg bor i Oslo og jobber som renholdsleder i Eidsberg Kommune (Indre Østfold).

Jeg ble kjent med IVK sommeren 2012, og ble medlem i IVK Norge høsten 2014. Som renholdsleder bruker jeg IVK hver dag. Jeg har personalansvar og det byr på kommunikasjonsutfordringer hele tiden. Jeg har samlet en del teoretisk kunnskap på grunnkurs, samt flere grunnleggende IVK kurs. Jobben min er en flott arena å trene på IVK prinsippene i praksis. Men også privat opplever jeg en utvikling etter at jeg har begynt å integrere IVK i livet mitt. Tilstedeværelsen og bevisstheten øker stadig, og jeg opplever å bli kjent med meg selv og de rundt meg på et dypere nivå.

Jeg trives med styrearbeidet fordi jeg liker å jobbe med data. Å kunne publisere tekster og dermed fortelle om IVK til alle som vil lese, opplever jeg som givende og meningsfylt. Jeg er takknemlig for kontakten jeg har med alle i IVK miljøet. Som nettredaktør har jeg ansvar for å holde både hjemmesiden og Facebooksiden vår oppdatert, samt publisering av egne og andres artikler.

Har du innspill eller ideer som du vil dele? Send meg gjerne en e-post!