Hva skjer?

I denne aktivitetskalenderen finner du kurs og arrangementer i IVK Norges regi, samt andre kurs som arrangeres av sertifiserte IVK-trenere og sertifiseringskandidater. Siden oppdateres kontinuerlig. Følg gjerne også med på IVK Norges nyhetsbrev og Facebook-side for oppdateringer. Les mer her dersom du ønsker å delta i en øvegruppe.

 


Medlemskvelden 29. oktober er avlyst.
Vi fikk færre påmeldinger enn det vi ønsket for å bruke planlagte ressurser og tid. Samtidig tror vi ikke at de som hadde meldt seg på ville fått det fellesskapet de kanskje håpet på. Vi prøver igjen over nyttår og takker for forståelsen.

 

NYHET: Torsdag 14. november kl 1700-2000, Oslo: Foredrag med sertifisert IVK-trener Sarah Peyton (USA), på engelsk: Relationships and Intimacy. Arrangert av Askis. Les mer her.

 

NYHET: 15.-17. november, Lier: Workshop med sertifisert IVK-trener Sarah Peyton (USA), på engelsk: Relationships and Intimacy. Arrangert av Askis. Les mer her.

 

NYHET: Mandag 18. november kl 1000-1800, Oslo Buddhistsenter, Oslo: IVK-kurs med sertifisert IVK-trener Sarah Peyton (USA), på engelsk: Styrk dine nære forhold med IVK og IVK og nevrovitenskap . Les mer på Facebook og meld deg på, eller skriv til oss gjennom gert @ ivk.no

 

Onsdag 27. november, kl 1830-2000, på internett: IVK-webinar, med sertifisert IVK-trener Gert Ceville-Danielsen – på engelsk: Empathy Session. Les mer på Facebook.

 

Lørdag 30. november-mandag 2. desember 2019, i Oslo: Kurs i IVK-dansegulvene med sertifisert IVK-trener Bridget Belgrave (UK), på engelsk

IVK-dansegulvene er en dynamisk vei der du bruker flere sanser for å få kontakt med deg selv og (gjennom rollespill) også med andre. Du vil få anledning til å se og erfare dansegulvene i praksis, lære mer om IVK og kunne oppleve forvandlinger når du deltar som «danser». Bridget Belgrave er en av skaperne av IVK-dansegulvene og holder nå dette historisk første kurset i Norge, i regi av IVK Norge. Les mer og meld deg på her.

 

Onsdag 11. desember, kl 1830-2000, på internett: IVK-webinar, med sertifisert IVK-trener Liv Larsson (Sverige) – på engelsk: Embracing Shame. Les mer på Facebook.