Hva skjer?

AKTIVITETSKALENDER 2020
I denne aktivitetskalenderen finner du kurs og arrangementer i IVK Norges regi, samt andre kurs som arrangeres av sertifiserte IVK-trenere (merkes ***) og sertifiseringskandidater (merkes ###). Nettsiden oppdateres kontinuerlig. Følg gjerne også med på IVK Norges nyhetsbrev og Facebook-side for oppdateringer. Les mer her dersom du ønsker å delta i en øvegruppe.

 

***25.-26. januar, Oslo: Kurs i ikkevoldskommunikasjon (IVK 1  – nybegynnere)
Bli med på kurs med sertifiserte IVK-trener Gert Ceville-Danielsen. Klikk her for mer informasjon og påmelding!


Tirsdag 11. februar, kl 1930-2100: Medlemstreff på internett

Vi inviterer til et nytt medlemstreff via Zoom – en Skypeliknende programvare der du kan delta med kamera og/eller mikrofon.

Dagens treff er delt i to: I den første, tematiske delen utforsker vi det å «angre» – eller det å ønske å ha gjort noe annerledes. Sertifisert IVK-trener Gert Ceville-Danielsen er veileder. I den andre delen av treffet åpnes det for spørsmål, øvelser og dialog, slik at du kan bli enda sikrere i din IVK-praksis.

Kun medlemmer. Kr 100 pr person. Påmelding senest 1. februar til gert@ivk.no. Etter påmelding og betaling får du tilsendt lenken til medlemstreffet.

 

Fredag 28. februar – søndag 1. mars: 2020 NVC Skiing Retreat, Norefjell

Vi gjentar suksessen fra i fjor og samler oss på en hytte på Norefjell for å lære, øve på og leve ut IVK, mens vi også kaster oss ut i skiløypene store deler av helgen – både langrenn og alpint. Sertifiserte IVK-trener Eva Rámbala (Ungarn) holder flere av IVK-øktene der hun deler fra sin erfaring, og våre egne sertifiserte IVK-trenere Anniken Poulsson-Beer og Gert Ceville-Danielsen holder parallelle økter. Språk: engelsk.

Mer informasjon kommer snart – i mellomtiden skriv til gert@ivk.no

 

Onsdag 4. mars, kl 1900-2100: Medlemskveld, Frivillighetshuset, Tøyen, Oslo

Vi samler oss for å spille Skyldfri sone og for å snakke IVK, dele erfaringer og kose oss i fellesskap. Det serveres pizza og drikke.

Medlemmer: kr 100; ikke-medlemmer kr 150. Påmelding senest 25. februar til brit@ivk.no. Velkommen!

 

***6.-8. mars, Holt Gård, Vestfold og Telemark: Kurs i anerkjennende kommunikasjon
Bli med på IVK-kurs med sertifiserte IVK-trener Anniken Poulsson-Beer og sertifiseringskandidat Robin Leeber. Klikk her for mer informasjon og påmelding.

 

28.-29. mars: Vårsamling og årsmøte, Oslo

Tradisjonen tro, arrangerer vi vårsamling med IVK-kurs lørdag og søndag, og søndag kveld, etter kurset, inviterer vi til IVK Norges årsmøte 2020.

Mer informasjon kommer


28. april – 1. mai: NVC Assessment Event, Holt Gård, Vestfold og Telemark
For første gang i historien avholdes det en såkalt «Assessment Event» i Norge, der sertifiseringskandidater samles for å kvalitetssikre sin kunnskap og sine ferdigheter for å bli anbefalt til Center for Nonviolent Communication som nye sertifiserte IVK-trenere.

Vi inviterer alle som ønsker å delta til å bli med som «community members», og dermed bli en del av fellesskapet i det vi skaper historie. Arrangementet holdes på engelsk.

For mer informasjon og påmelding, klikk her


Mandag 4. mai, kl 1930-2100: Medlemstreff på internett
Vi inviterer til et nytt medlemstreff via Zoom – en Skypeliknende programvare der du kan delta med kamera og/eller mikrofon. Treffet er delt i to: I den første, tematiske delen utforsker vi et tema som står sentralt i IVK (bekreftes). I den andre delen av treffet åpnes det for spørsmål, øvelser og dialog, slik at du kan bli enda sikrere i din IVK-praksis.

Kun medlemmer. Kr 100 pr person. Påmelding senest 25. april til gert@ivk.no. Etter påmelding og betaling får du tilsendt lenken til medlemstreffet.


4.-7. juni, Oslo: IVK-kurs: Transforming shame – embracing vulnerability and choice

Velkommen til kurs med sertifiserte IVK-trener Liv Larsson (Sverige)

Mer informasjon kommer

 


10.-14. august: Arendalsuka, Arendal

Det er sommer og tid for læring, dialog, politikk og fellesskap på Arendalsuka. IVK Norge deltar med stand og er med på forskjellige aktiviteter og dialoger. Kom, bli med! Og kanskje du har lyst til å bidra som frivillig? Ta kontakt med oss på post@ivk.no

 

HØSTENS AKTIVITETER

August: Medlemstreff på internett (dato bekreftes)

September: Medlemskveld, Oslo (dato bekreftes)

Oktober: Høstsamling, Oslo (dato bekreftes)

IVK-kurs med internasjonal trener

November: Medlemstreff på internett (dato bekreftes)

 

Siden oppdateres kontinuerlig, så kom gjerne tilbake regelmessig for å få med deg nyheter om IVK Norges aktiviteter i medlemsåret 2020.