Gert Ceville-Danielsen

gert-empathos-partners

Leder i IVK Norge fra 2018.

Sekretær i IVK Norge fra 2017 til 2018.
Leder i IVK Østlandet i 2017 (nå nedlagt).

Kontaktinformasjon: gert@ivk.no, Mobil: 93 95 28 10.

Bor på Jessheim, nord for Oslo.

 

 

 

 

 

Jeg har en bachelorgrad i internasjonale forhold og spansk og en mastergrad i internasjonale forhold, fred og konfliktløsning. Jeg jobbet for FNs utviklingsprogram i åtte år (i Sør-Afrika, Panama, Jemen, Egypt, Norge og Honduras) og for UN Volunteers i to år (i Tyskland) før jeg begynte som daglig leder og rådgiver i mitt eget firma, Empathos Partners. I Empathos Partners holder jeg kurs og foredrag i ikkevoldskommunikasjon (IVK) og konflikthåndtering (fysisk og på Skype), og jeg er i tillegg vikar på en videregående skole og en barneskole.

Jeg ble først kjent med IVK i 2002 gjennom arbeidet mitt hos Senter for fredsbygging og konflikthåndtering og ble kjent med Marshall Rosenberg i Brasil i 2005. Da begynte jeg også med sertifiseringsprosessen, men la den litt på hyllen da jeg begynte å arbeide for FN i 2006. Fram til 2017 holdt jeg kurs og øvegrupper i Argentina, Panama, Jemen og Tyskland og jeg deltok i en øvegruppe i Oslo. Jeg ble Norges andre CNVC-sertifiserte IVK-trener i januar 2018.

Jeg er veldig glad for å kunne bidra til IVK Norge og spre dette inspirerende konseptet og levesettet i Norge og ellers i verden.